fredag 23 september 2016

DT-Mari


Hej igen!


Då var det fredag och dags för mig, Mari. Denna gång kör jag en liten presentation av mig själv.  


Vem är du?

Jag heter Mari Hekkanen Lundberg (MHL) är 42 år gammal och bor i Falun med man och två barn. Vi har dessutom två marsvin och ett oräkneligt antal akvariefiskar.
Förutom mitt pyssliga intresse som främst yttrar sig i kortmakeriet gillar jag att odla tomater. Det händer ibland att jag på pysselträffar gör en eller annan layout och senast jag räknade hade jag lyckats producera hela 23 stycken layouter. Mina kort är oftast dekorerade men inte “överdådiga” och jag försöker variera mig genom att göra kort även i CAS stil.
2014 var jag gäst-DT hos Copic Marker Sverige ifall det är någon som tycker att jag verkar bekant :)

Hur länge har du "pysslat"?
Kort har jag pysslat sedan början av 2000-talet. Det började med julkort. Men redan i slutet på 90-talet gjorde jag ett dekorerat fotoalbum om en resa till Österrike och Ungern. Vilket var långt innan jag visste att det fanns något som hette scrapbooking.

När och hur kom Copics in i ditt liv?
Mina första pennor köpte jag 2013. Jag sökte ett sätt att färglägga färgstarkare. Jag har nog provat på de flesta färgläggningsmetoderna. När jag började färglägga stämplade motiv använde jag mig till av akvarellpennor men sedan övergick jag till distressrefiller. I jakten på mer färg provade jag vattenbaserade pennor och sedan alkoholbaserade pennor. Det som har fått mig att fastna för Copics är främst penselspetsen.

Vilken är din favoritfärgkombination?
En av mina favorit färgkombinationer är precis som tidigare BG99, 96 och 93. Men den färgkombination jag använder allra mest måste vara den jag använder till hud så klart :)Här är några äldre alster som jag valt ut för att visa lite mer av mitt skapande.


Det var allt för mig för denna gång men vi ses snart igen!


3 kommentarer: