torsdag 28 mars 2013

DT-Linda


Hej alla Copic-vänner!

Åhhh vad roligt att den här dagen äntligen är här!!! Jag har länge gått och väntat på att få brista ut i en "happy dance" över att få vara här. Det är så pirrigt och spännande men det ska bli såååå roligt!!Vem är du?

Jag heter Linda Kläringe men går under namnet Pysselbus på de flesta forum mm. Född och uppvuxen i Stockholm men numera emigrerad till "Norrland" (läs Gävle) där jag bor med min man och mina två underbara bustroll. Jag jobbar heltid som kontorsråtta och eftersom man inte uppskattar kreativ bokföring så får jag leva ut min kreativitet genom scrapbookingen istället.

När började du "pyssla"?

Jag har pysslat sedan hösten 2009 ungefär, när jag vill göra ett bröllopskort till min syster som skulle gifta sig. Ja, det var då jag fastnade i scrapträsket i alla fall... :-D Pysslat har jag väl ändå alltid gjort på något vis. Mitt hjärta klappar mest för kortmakeri men jag gör både LO och lättare alter (typ chokladaskar och liknande) och min stil är normalt sett romantiskt med ganska mycket blommor och detaljer - men så klart kan även jag utmana mig själv med andra stilar också.

Hur och när kom Copics in i ditt liv?

Jag började pyssla och måla motiv med ProMarkers men då hade jag inte alls koll på hur man skulle göra för att få till skuggor och djup - något som för mig som gillar att måla tavlor var viktigt - så då gick jag över till att måla med distresser istället. Min ProMarker-pennor stod och samlade damm men jag bestämde mig till slut för att sälja dem bara för att testa Copics istället och fastna totalt! Det har varit inte ganska lång resa från att jag köpte mina första Copics för att lära mig hur man gör och nu är det oftast dem jag släpar runt på. Jag älskar fortfarande mina distresser men de kommer numera på en delad första plats... :-)

Favoritfärgkombination?

Ojoj, det är en svår fråga... Jag har ju så många :-) Jag älskar att använda blåa toner och då väljer jag helst B45, 91, 93, 95, 99.... Sen är ju Copics svårslaget när det gäller julrött och då är min favoritkombo..... Sen kan jag bli galet glad av den glans man kan få fram på hårfärger med kombinationen E51, 35, 29, 47, 18.

Ni hittar mer om mig på min blogg http://pysselbus.blogspot.com men ni får lite smakprov här nedan:Nu lämnar jag över till nästa DT-medlem som ska presentera sig imorgon och dagens ledtråd är "rött med z"....
2 kommentarer:

  1. STORT GRATTIS vännen!! Du är så värd den här platen, en riktig färgläggningstalang är du! Jisses, vilket team ni är så här långt! (Ångrar att jag inte sökte! :O) Morgondagens DT kan jag inte gissa mig till. Har kunnat gissa ganska bra hittills i veckan. :)
    Kram

    SvaraRadera