måndag 25 mars 2013

DT-LisaHej där ute! 

Idag är det måndag, och varannan måndag kommer jag hålla till här i bloggen och det ska bli så himla spännande så ni anar inte. Det är pirrigt, nervöst och samtidigt så otroligt skoj! Vem är du?
Jag heter Elisabeth Nygårds, men kallas av dom flesta numera för Lisa.
Kort beskriver jag mig som en fotande, scrappande islandshästägare, och där har du mina tre stora intressen här i livet.
Du hittar mig i en naturskön liten by strax söder om Leksand i Dalarna, där jag bor med min man och våra två barn, familjens två kattor och dotterns kaniner. Mina två hästar har jag inhyrda hos en granne i byn där dom får gå med sällskap av några andra hästar. :)

Jag är egen företagare och driver InkyWings Motivstämplar där jag tillverkar och säljer stämplar. Jag är även fotograf och fotograferar allt från körkortsbilder till bröllop. 
Min pysselstil är ganska ”ren” och jag brukar inte krussidulla till det allt för mycket. Jag gör hellre klart och fortsätter på nästa projekt än pillar detaljer i flera timmar. Får jag skapa som jag vill så kan det bli både Kort, Layouter och Mixed Media.

Hur länge har du "pysslat"?

Pysslat har jag nog gjort hela livet, jag var en sån där liten tjej som älskade allt vad pennor, papper och suddgummin hette. :) Det här med ”Scrapping” snubblade jag över 1995, fast då var det bara stämplar jag använde mig av när jag gjorde kort och tags mm. Inte förrän 2003 stack jag näsan i scrapträsket och började med Layouter och blev genast fast med det oxå. Numera går ju allt under samma samlingsnamn, så ”Scrapping” innefattar både Layouter och Kort när det pratas om det.

När och hur kom Copics in i ditt liv?

Tja, ärligt talat minns jag inte. Det är många år sedan jag köpte mina första askar med Copics faktiskt. Dom blev dock bara sporadiskt använda fram till förra året nån gång, och nu kan jag knappt leva utan dom. :) Färglägger nästan allt med Copics numera. 


Vilken är din favoritfärgkombination?
Åh, spontant skulle jag vilja säga grön så klart, eftersom det är min favoritfärg, men när jag färglägger så blir det nog inte så mycket grönt faktiskt. Jag väljer... (usch vad svårt!) istället R81,83,85 som jag oftast använder när det ska målas något rosa. :) 


Här är några alster som jag valt ut för att visa min stil. Du hittar mer av mig på min blogg: http://lisainkywings.se/blogg

GLAD PÅSK på er! Lägger med ett litet bonuskort här med påsktema, eftersom påsken i det närmaste är över nästa måndag när jag ska göra mitt första riktiga inlägg här. :)
Motivet är från hÄnglar & stÄnglar.

Hud: E000, 00, 11, 13

Hår: E21, 25, 29
Sjal + Kjol: Y11, 15, 17, YR23
Skor + Korg: E29, 25, 23
Jacka + Strumpor: E30, 31, 33, 37
Förkläde: C00 ,C1, B000
Ägg: B000
Höna: E40, 42, B000, R20, 24
Mark: E79, 74, 70
Bakgrund: B000, 00


Titta in igen i morgon för att läsa om nästa medlem i design teamet. 
Jag ska lämna en liten ledtråd till er.... "damm". :) 5 kommentarer:

 1. Jag hade rätt!! Grattis!! Vilket team det blir!

  Nästa ledtråd är lite klurigare...

  SvaraRadera
 2. Gud vad bra att ni startat en sverigeblogg också! Förvänta er regelbundna besök.

  Kram Mickaela

  SvaraRadera
 3. Grattis Lisa!!! (Skrev tidigare, men den kommentaren verkar ha försvunnit. )

  Tror minsann också att jag vet vem som presenteras idag. :)

  SvaraRadera
 4. GRATTIS tjejen
  Härligt att se dig härinne...färgläggning är ju du bara såååå bra på ,så jag följer dig ..som en skugga :-)
  Kram
  Vildas Puck

  SvaraRadera