söndag 24 mars 2013

DT - Åsa

♥ Hejsan alla kära Copic vänner! 

Jag är så otroligt glad och tacksam för att få chansen att vara med och skapa här på bloggen! Jag kommer att få träffa Er mestadels på Söndagar här framöver,
men även på våra utmaningar såklart.


Vem är du?
Jag heter Åsa Danielsson, men går oftast under Scraphorse eller adaniels på nätet och i olika forum. Jag bor med min sambo och våra tre busungar i en liten by strax utanför Leksand.
Hur länge har du "pysslat"?
Jag ramlade in på denna underbara hobby under sommaren 2008, när jag av en tillfällighet kikade in på den lokala Pysselmässan här hemma. Det slog till hårt och sedan dess är jag fast! 
Jag är en ganska renodlad kortmakare, pga min passion för att måla/färglägga motiv. Men det händer att jag chockar omvärlden med någon layout, altrat eller Mixed Media.
Jag har egentligen ingen särskild stil, men jag tenderar att växla mellan orden Väldekrerat och Clean and Simple. Ying och Yang skulle man kunna säga. :-)

När och hur kom Copics in i ditt liv?
Jag har ända från början använt mig av olika färgläggningsmedium, och mestadels var det nog Promarkers de första åren. Men i höstas vågade jag mig på att prova på Copics för första gången. Jag säger Vågade, för jag förstod nästan hur det skulle sluta redan innan... Att jag genast skjöt alla andra pennor åt sidan, och helt enkelt fick börja fylla upp samlingen med Copics istället! För jag föll pladask - det var kärlek vid första penndraget...
Jag har även gått de olika stegen i ECCP-programmet och jobbar just nu på min hemuppgift för den eximination jag ska göra för att ta chansen att bli en Copic Coloring Master.

Vilken är din favoritfärgkombination?
Oj, vilken svår fråga. Får man nämna många???
Jag färglägger mestadels med ganska dova färger, såsom beige, gammelrosa osv. Så några av mina favoriter är just R85-83-81 (rosa), E47-44-43-42 (beige) och BG75-72-71 (dov turkos). Jag slänger nog även in min favorit lila som en liten joker på slutet V95-93-91.

♥ Mer om mig hittar du på www.scraphorse.com 

Här kommer några av mina alster, som jag tycker symboliserar mig och min färgläggning:

Det var allt från mig idag.


Men glöm inte kika in imorgon igen - för då avslöjas nästa medlem.

Jag ska ge en liten ledtråd: Vingar!

♥ ♥ 

5 kommentarer:

 1. Stort grattis till Copics Sverige som får ha en så OTROLIGT duktig tjej i sitt team! :D

  Jag tror också att jag vet vem nästa medlem är... ;)

  SvaraRadera
 2. Så himla fina kort Åsa!! Du är ju given i det här Design teamet! Stort Grattis :-)

  SvaraRadera
 3. GRATTIS Åsa! Ett team som gjort för dig! :) Kan nog gissa vem som presenteras imorgon.

  SvaraRadera
 4. Grattis...åh....du är sååå duktig,jag ser fram emot att följa dig och denna bloggen :-)
  Kram Vildas Puck

  SvaraRadera