söndag 19 februari 2017

Vi gästas av....

Idag har vi en ny gäst här i bloggen. Hon ska snart får presentera sig... Men innan dess måste jag bara säga att jag tycker det är så fantastiskt roligt att vi har så många gäster här i bloggen - att vi får äran och nöjet att få en chans att få dela med oss även av det ni som följer bloggen och vår FB-sida knåpar med på era kammare. Vi vill ha en levande inspirationskälla och alla gör på sina olika sätt - både vad det gäller färgläggning och kort/projektmakande och det är så härligt att få blanda upp lite i våra löpande poster. Men nu ska inte jag bli långrandig utan det är dags för februaris gäst att få presentera sig. 


Hej!
Jag heter Rosmarie Ahlin, kallas av de flesta för Rosa och mitt bloggnamn är Scraprosa. Jag bor i Gävle med min man, son och vår sibiriska katt Zeb. Jag är gäst DT nu i februari och kommer därför att dyka upp en gång till lite senare den här månaden. Jag har scrappat nu i ca 8 år och har de senaste åren börjat gilla det här med att färglägga mer och mer. Just Copicpennans fantastiska penseludd och det färgsystem som finns tycker jag är det bästa med dem.  

Här är mitt andra kort den här månaden. Jag kallar det för "Amerikakortet" eftersom mottagaren ska resa till USA och fick dollar i present. Mönsterpappret kommer från Pinkpaislee, Den runda textstämpeln har min vän Åsa/Asamia designat. Siffrorna är utstansade med dies från Memory Box classic numbers.
Ramen med vågig kant och små hål är från CC designs. Papperssugrör, blommor, spets och glitterlim som dekoration.


Stämplen är digital, kommer från Make it Crafty och heter Carly Celebrates. 

De pennor jag har använt är:
Hud: E04-11-21-00-000-R21
Hår: E47-44-42-40
Kläder: B99-97-95-93-91 R59-46-27-14
Skugga: C3-1-Blender E53-50

Där jag lämnat vita fält har jag lagt i lite C1 och sedan penslat på Wink of Stella clear för att få det att glittra lite. Det syns tyvärr inte på fotot.

Ha en bra dag! Kom ihåg att vara med i månadsutmaningen!

KRAM Rosa

2 kommentarer: