tisdag 3 juni 2014

En studentens lyckliga dag...

Vi fortsätter med fira temat här på bloggen, jag har gjort ett studentkort till min mans brorsbarn som tar studenten nästa vecka. Hoppas inte att hon kikar in här.

Stämpeln jag har använt är en diggis från Saturated canary som jag har klätt med en egen ritad studentmössa. Texten är en stämpel från hÄnglar och stÄnglar.

Sen skulle jag vilja ha hjälp med en sak till. Jag vill att ni önskar vad jag ska göra för kort till min sommarvecka (v.26). Skriv i en kommentar till detta inlägget och ge förslag på färg, motiv och form.
Behöver du kortet till något speciellt så skriv tex. Namn och ålder eller anledning.
Väljer jag just ditt förslag så får du kortet jag gör!


Hår: E57-55-53-51
Hud: E11-21-00 R21-11
Byxor: B99-97-95-93-91
Tröja: Y32-35-38-17
Skor och mössskärm: N8-6-4-3-2
Mössa och skugga: W3-2-1-00

Kramis Jessica - Tussan

8 kommentarer:

 1. Wow such beautiful colouring and such a stunning design. Love it so much, flawless art work. Cuddles Jay xxx

  SvaraRadera
 2. Jag skulle jättegärna önska ett kort till min son Jesper som fyller 14 år i september. Han tycker om att spela dator och har ofta keps på sig.
  Gärna i "killiga" färger som tex blått, beige, rött och grön.... Hans största önskan just nu är en Epatraktor och han tycker det är skitkul att hoppa studsmatta. Lite som du kan fnula på själv i så fall.
  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Jag tar gärna en chans att få ett kort gjort av dig! Gör ett runt kort i lila toner. Motiv från Ma....ake it crafty!

  Kram Rosa

  SvaraRadera
 4. Om jag blev utvald skulle jag välja att du gjorde ett födelsedagskort till mig eftersom jag fyller år den 30:e juni.
  Jag älskar turkost och rosa.
  Motiv - en kreativ tjej, kanske någon av tjejerna från Saturated Canary med pennor, eller liknande.
  Form skulle inte spela någon roll för jag skulle bli så otroligt glad över att få ett handgjort kort eftersom jag i stort sett aldrig får det. Och jag har beundrat din färgläggning länge. :)

  SvaraRadera
 5. Hejsan! Åh jag ääälskar handgjorda kort! Jag skulle vilja ha ett kort i färgerna rosa, lila och vitt. Motivet vill jag ska vara en älva. Skulle jättegärna att det stod till Lotta på det kortet, för jag skulle inte skicka iväg det någonstans. :) kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Ohhh vilket fint kort och snyggt färglagt! :)
  Så nu vill du ha lite förslag. ....hm.... jag vill nog se ett hÄnglamotiv och ett kort i turkosa färger. (Min favvo färg .....förutom vitt såklart. ..hihihi) Kortet (om jag vinner) ska vara TILL MEJ själv. Vill ju gärna ha ett kort fr ett copics proffs ;)

  Kram kram

  SvaraRadera
 7. Vilken rolig idé. Jag skulle gärna vilja ha ett kort med något gulligt skogsdjur på som t ex ekorre, räv eller igelkott. Kortet får gärna gå lite i höstiga färger. Det skulle kunna få ha något slags visdomsord eller liknande om att leva i nuet. Jag skulle vilja sätta upp kortet som en tavla i mitt scrap-rum!
  Nick

  SvaraRadera
 8. Vilken härlig idé Jessica!!!!

  Jag önskar mig ett stafflikort med en Saturated Canary stämpel i färg ROSA och GULT!!!!!!!!

  Många sommar kramar Susy

  SvaraRadera