lördag 24 maj 2014

Gäst DT Susy

Hej på Er allihopa!

Idag kommer en liten närmare presentation av våran fantastiska Gäst-DT Susy:Susy Eriksson heter jag bor i Segeltorp/Huddinge i närheten av Stockholm.
Tillsammans med mig bor min man och våra två söner Anton, 17 år och Oliver, 15 år, här bor också vår skogiskatt Trixie, vi bor i ett hus och jag älskar att påta i trädgården eller bara ligga ute i solen med en kopp kaffe och en bra bok!
Arbetar gör jag på ett försäkringsbolag som administratör, gillar att ha många bollar i luften och jag gillar ordning och reda!
Jag började med scrapbooking hösten 2009 och är sedan dess helt fast!
Tycker det är underbart att få sitta i mitt härliga pysselrum och färglägga och skapa kort och alster! Har fått träffa så många fina människor genom denna härliga hobby många som nu står mig så nära och några som jag ”bara” besöker via bloggar/Facebook!
Har alltid färglagt med Copics och har nu gått hela ECCP programmet för Copics!
Tycker själv att jag har utvecklats otroligt mycket!
Mina favoritkombinationer är flera men mest använder jag R85, R83 och R81 eller B95,B93 och B91 men jag gillar också mycket att färglägga i de gråa tonerna med alla C pennor!
Tycker om att åka på scrapträffar och mässor!
På min fritid lägger jag ned mycket tid på att pyssla, att vara kreativ, tycker också om att shoppa, resa, fotografera, umgås med vänner, gå långa promenader och har totalt fastnat för Zumba! Går på Zumba flera gånger i veckan med världens bästa instruktör!
Jag vill verkligen tacka alla underbara i Copic teamet för att jag fick äran att bli utvald till gäst DT denna månad (inte vilken månad som helst, utan ”min” månad, då jag fyllt år!)!
En stor ära och det värmer mitt hjärta!

TACK! Min blogg hittar ni här: http://susysscrapmakeri.blogspot.se/
Välkomna att kika in!HUD: E11, E21, E000,E000 kinder R20
HÅR: B97, B95, B93 och B91
KLÄDER: R89, R85, R83 och R81

Ett stort TACK till Susy för att du ville ha äran att gästa oss, med dina fantastiska alster och underbara färgläggning.
Glöm nu inte att kika in i Susys blogg!

4 kommentarer:

 1. Superfint Susy och tack för du ville vara med och gästa oss!!

  kram Christina

  SvaraRadera
 2. Grattis vännen. Du är verkligen värd denna plats för du är så duktig. Kram Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla rara Louise!

   KRAM SUSY

   Radera