söndag 19 januari 2014

Gäst DT Maritha

Hej allihopa!
Idag kommer en liten närmare presentation av våran fantastiska Gäst DT; Maritha:


Vem är jag: Jag är en trebarnsmor på 43 år som jobbar inom barnomsorgen och har gjort i hela mitt liv. Sambo med Johan och vi bor i Östersund(vinterstaden....faaast så mycket till vinter har vi då inte haft i år)
Jag började med scarpbooking 2010 för då gick jag en kurs på lokala butiken Syssla och det fastnade jag verkligen för. Det gick ganska fort över till att göra kort istället för att scrapa foton dock. Från början målade jag endast med Distresser,men sen fick jag lite olika Dt uppdrag och alla var med digistämplar så då valde jag att börja med Promarkers (ohhhh hör hur ni drar efter andan). Efter att ha sett vad min Norska vän Jill gjorde med Copicspennor och vilka färger dom hade så tog det inte lång tid innan jag köpte några få och testade. JAHAPP!! Då blev man såld på Copics istället då!!! Dom är mycket behagligare att färglägga med om jag får säga det.
Jag gillar Copics bruna färger och E 74-71-70 är klar favorit
Sen gillar jag även dom turkosa BG 75-72-71(som Jill blandat åt mej)-70

Och här kommer ett kort i äkta Maritha stil:

Ett stort tack till Maritha, som är med och inspirerar med sina Copic och med sin underbara stil och välgjorda kort. Vi hoppas få se mycket av dig framöver också.

1 kommentar:

 1. Min fantastiske venn Maritha, så utrolig flink du er♥
  Du klarer virkelig det meste du, uansett om det er distress, promarkers eller Copic.
  Ingen overraskning så er Copic min favoritt, og det du tryller fram med disse herlige tusjer, blekk og stempel er så utrolig vakkert.
  Du er en sann inspirasjon for oss alle, og jeg er så hlad for alt denne hobbyen gir meg av vennskap, glede og inspirasjon.
  Takk til CMS som valgte å ha denne fantastiske damen som gjestedesigner, det er en glede å se ♥
  Varm klem til Maritha og dere andre fantastisk flotte Copic jenter fra Jill♥

  SvaraRadera